Baik punya Kerja - Agen Infokerjaya

on Monday, 18 May 2020

Anda tak perlu keluarkan walau 1 sen pun untuk sertai Tim Infokerjaya
Ya, anda tak perlu bayar apa-apa untuk sertai kami hari ini. Tiada sebarang yuran dikenakan.

Anda hanya perlu lakukan langkah beriku:

DAFTAR AKAUN - Join Agen Infokerjaya

PILIH PRODUK

PROMOSIKAN LINK AFFILIATE

JANA INCOME!
Sangat mudah kan?
Jangan fikir panjang, sudah ramai affiliate sudah sertai Tim Infokerjaya hari ini.
Anda tak rugi apa-apa. Anda tak perlu keluarkan wang untuk sebarang yuran. Anda hanya perlu daftar akaun & mula jana income tanpa limit hari ini juga



Jom sertai sekarang!

Join Agen Infokerjaya

Jom menjadi Ejen Infokerjaya Niche mudah

on Sunday, 17 May 2020

Nak buat duit kat internet ni banyak cara. Tapi antara yang memang boleh buat ni kita jadi ejen lah. Senang sebab tak yah nak simpan barang. Satu keja simpan barang pastu tak laku. Nangis bucu katil la. Sedu sedan :p

Ok sambung balik keje ejen ni.

Keja kita cari mereka yang ada masalah dan cadangkan produk yang kita jual tu untuk bantu selesaikan masalah diaorang.

Contoh kalau orang tu nak kurus, kita cari produk kuruskan badan dan cadang kat dia. Tak kira la makanan ke, kursus online ke, sistem diet ke.

Asalkan ada orang buat produk tu dan kita boleh daftar jadi ejen, SETTLE masalah.

Banyak ja produk. Kena rajin cari la. Tapi kena hati2 la. Jangan yang buat produk tu tipu tak bayar komisen kita dah ler. Hadoi!

Eh ni lain sikit. Ada eBook yang jualan ejen diaorang power. Produk juga tapi jenis digital.

Kira ni macam lubuk rahsia la. Underground punya.

Jom sertai dari SINI

Panduan terbaik untuk hadir temuduga kerajaan

on Tuesday, 15 October 2019

TAHNIAH! Kerana Terpilih Untuk Ke Sesi Temuduga!

Imipian anda untuk menyertai pasukan penjawat awam kini sudah semakin hampir!

Hanya tinggal satu langkah sahaja lagi untuk anda diterima masuk sebagai penjawat awam.

Sememangnya, terdapat banyak kelebihan jika anda berjaya menjawat jawatan sebagai kakitangan kerajaan.

Tawaran gaji permulaan yang lumayan serta kenaikan gaji tahunan berdasarkan prestasi.

Kemudahan perubatan sehingga selepas umur persaraan termasuk ibu bapa sendiri, pasangan dan anak-anak.

Pemberian imbuhan-imbuhan tetap seperti perumahan dan perkhidmatan awam pada setiap bulan0

Kemudahan pinjaman rumah, kenderaan dan komputer dengan kos pengurusan yang rendah.

Kemudahan cuti bersalin sehingga 90 hari untuk wanita.

Peluang kenaikan pangkat dan laluan kerjaya yang menarik.

Peluang melanjutkan pelajaran sehingga peringkat Doktor Falsafah (PhD).

Pemberian Cost of Living Allowance (COLA).

Mendapat taraf jawatan tetap selepas tamat tempoh percubaan.

Kemudahan pencen untuk menampung kos kehidupan selepas bersara.

Ganjaran-ganjaran atas kesetiaan perkhidmatan.

Namun begitu, ramai yang tersilap langkah dan tersungkur pada langkah ini!

Jadi jangan biarkan kesilapan-kesilapan kecil berlaku sewaktu sesi temuduga ini dan jangan biarkan ia menghancurkan imipian anda untuk menjawat jawatan sebagai pekerja kerajaan!

Pastikan diri anda betul-betul bersedia untuk menghadapi sesi temuduga tersebut kelak dan pastikan anda mempunyai sedikit kelebihan berbanding calon-calon yang lain!

Jom kita baca tips - tips menarik dari sini - Web site panduan temuduga terkini!



Rujukan untuk persediaan exam pegawai tadbir N19

on Monday, 7 October 2019

Ada yang mencari info dan bahan rujukan untuk persediaan exam pembantu pegawai tadbir minggu ini...

Siapa yang nak , boleh survey dari sini..

http://infotambahan.com/tadbirn19/1749/extra


About us Kerjayacentral.com

on Sunday, 6 October 2019

Blog kerjayacentral.com adalah blog perkongsian Info atau rujukan kerjaya.

Semua entri yang dihasilkan adalah berdasarkan kepada maklumat yang dikumpul atau melalui pengalaman admin blog.

Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak,  atas maklumat yang tersiar didalam blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggung jawab langsung ke atas ketepatan maklumat dan tarikh tutup sesuatu hebahan.

Pemilik blog juga tidak menjamin 100% ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana Hebahan atau rujukan ..

Ditegaskan para pengunjung harus memeriksa kepada pautan yang telah diberikan, bagi pengesahan maklumat yang diberikan.


Yang Benar:
Admin.kerjayacentral.com
email:kerjayacentral@gmail.com

Featured Posts

 
© kerjayacentral All Rights Reserved
OnLajer